.

Valori recunoscute şi folclor de calitate la Ziua comunei Hărău

Duminică va fi zi de mare sărbătoare în comuna Hărău. Primăria şi Consiliul Local vor organiza, pe 4 iulie, Ziua comunei Hărău, o manifestare care se va desfăşura în centrul localităţii, în faţa căminului cultural.

În program sunt stabilite mai multe momente, printre care se numără premierea oamenilor valoroşi din comună. Iar când spunem „oameni valoroşi” ne referim la cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie – un exemplu pentru cei tineri, dar şi elevii care s-au remarcat la învăţătură în anul şcolar care s-a încheiat.

„Ca şi în anii trecuţi, am pregătit premii în bani şi le dprim seniorilor să aibă parte de zile frumoase şi de multă sănătate. Pentru elevii merituoşi am pregătit o excursie-cadou de care se vor bucura la începerea noului an şcolar. Ne dorim ca tinerii să simtă bucuria vârstei lor şi să fie conştienţi de faptul că atunci când au rezultate bune la învăţătură, acestea le pot aduce primele recompense. Este vorba despre elevii care au încheiat anul şcolar cu media generală peste 9. Le mulţumim lor şi cadrelor didactice pentru seriozitate şi implicare”, spune primarul comunei Hărău, Lucian Albu Weber.

Aşadar, duminică după-amiază, de la ora 17,00, sunteţi aşteptaţi, localnici şi oaspeţi, la Ziua comunei Hărău. “Ca de fiecare dată, vor fi momente de­o­sebite. Programul include un spec­tacol de muzică populară susținut de interpreți renumiți, care vă vor încânta cu melodii tradiționale îndrăgite.Vă aș­tep­tăm să petrecem împreună mo­men­te pline de voie bună și tradiție“, este invitaţia lansată deja în spaţiul public de către primarul comunei Hărău.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate