.

Cabinet stomatologic pentru urgenţe la Spitalul Municipal din Hunedoara

Echipa de conducere a Spitalului Municipal „dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara continuă programul de dezvoltare a serviciilor medicale pe care le oferă unitatea sanitară. De data aceasta, în cadrul policlinicii spitalului a fost deschis un cabinet medical care va prelua urgenţele stomatologice în regim de consultaţii non-stop.

Este o mare realizare pentru spitalul din Hunedoara, cunoscut fiind faptul că urgenţele stomatologice sunt unele dintre cele mai greu de suportat de către pacienţi, iar numărul cabinetelor care pot onora astfel de servicii în regim de permanenţă este redus.

„Cabinetul Stomatologic al Spitalului Municipal „Dr. Al. Simionescu” Hunedoara și-a reluat activitatea pentru consultații stomatologice de urgență în regim non-stop. Acesta funcționează în noua locație din cadrul Ambulatoriului de Specialitate (Policlinica). Accesul către cabinet se face prin intrarea principală a Ambulatoriului în intervalul orar 7.00-15.00, iar după ora 15.00 pacienții se vor prezenta la portarul spitalului (intrarea de lângă Urgență) de unde vor fi preluați de către acesta și conduși la cabinet”, a informat conducerea spitalului din Hunedoara.

Tot in această zonă, pentru confortul pacienților, va fi instalat un modern aparat de radiologie dentară pe care spitalul l-a achiziționat recent.

Eforturile făcute pentru dezvoltarea spitalului sunt remarcabile, dacă e să punem în balanţă şi faptul că în luna iunie, consilierii locali din Hunedoara au aprobat nota conceptuală, tema de proiectare şi studiul de fezabilitate pentru extinderea şi modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe

Cele trei documentaţii amintite sunt obligatorii pentru întocmirea proiectului pentru care urmează să fie solicitată finanţare europeană prin Programul de “Sănătate”.

Proiectul a fost estimate la o valoare de aproximativ 12 milioane de euro. Noua clădire ce va fi ridicată pentru modernizarea UPU va avea o suprafaţă de peste 2.000 de metri pătraţi şi va fi dispusă pe trei niveluri – demisol, parter şi etaj.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate