.

Hunedoara. Identificat de polițiști și arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală

La data de 22 iulie 2024, în jurul orei 18:50, polițiștii Poliției Municipiului Hunedoara, în timp ce efectuau activități de patrulare pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Hunedoara, au auzit strigate de ajutor în zona unui bloc de locuințe, fapt pentru care s-au deplasat de urgență în scara blocului, unde au identificat un bărbat căzut și câțiva vecini ai bărbatului, care solicitau ajutor.

Polițiștii au așezat bărbatul în cauză în poziția de siguranță și au solicitat o ambulanță la fața locului, care a preluat bărbatul respectiv, în vârstă de 73 de ani și l-a transportat la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe și au demarat cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și a identificării prezumtivului autor al faptei.

 Urmare a concluziilor preliminarii întocmite de către specialiștii Serviciului Județean de Medicină Legală Hunedoara s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei, cercetările continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciul de Investigații Criminale și cei ai Poliției Municipiului Hunedoara au reușit identificarea unui bărbat în vârstă de 33 de ani, din Hunedoara (vecin al bărbatului de 73 de ani), bănuit de comiterea faptei.

Din primele cercetări, se pare că bărbatul, pe fondul unui conflict spontan,    i-ar aplicat vecinului său de 73 de ani o lovitură cu palma, în urma acesteia bărbatul căzând și suferind leziuni craniene care i-au pus în pericol viața.

Față de bărbatul de 33 de ani, în data de 28 iulie 2024, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, iar în data de 29 iulie 2024 acesta a fost prezentat magistraților Judecătoriei Hunedoara, care au dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate