.

Infracțiuni rutiere constatate de către polițiștii rutieri

• La data de 18 iulie 2024, în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție 3 Baia de Criș, au  depistat în trafic un bărbat de 49 ani, din comuna Vața de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe DC 172 în localitatea Birtin fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

•  La data 20 iulie 2024, în jurul orei 11:30, în bărbat de 34 ani, din municipiul Orăștie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Viitorului din municipiul Orăștie, a fost oprit de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Orăștie, care au constatat că, nu avea montate pe autoturism plăcuțele de înmatriculare acestea fiind retrase pentru alte abateri la regimul rutier. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele alcooltest și  drugtest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

• La data de 21 iulie 2024, un bărbat de 50 ani, din municipiul Orăștie, a fost depistat în trafic de către polițiștii rutireri din cadrul Poliției Municipoului Orăștie, în timp ce conducea un motociclu făra a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

• La data de 19 iulie 2024, un bărbat de 55 ani, din municipiul Vulcan, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, în municipiul Vulcan, a fost oprit de către polițiștii rutieri și în urma testării efectuate de către polițiști cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoare de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate