.

DAS Deva: Lucrări de reparații și zugrăvire interioară la blocul social de pe Aleea Streiului

Direcția de Asistență Socială Deva a efectuat lucrări de reparații și zugrăvire interioară în toate spațiile comune din blocul de locuințe sociale situat pe Aleea Streiului, nr. 24, din municipiul Deva. Imobilul nu a mai beneficiat de o zugrăvire completă din anul 2016, când a fost renovat și transformat în bloc de locuințe sociale.
Lucrările de reparații și zugrăvire interioară ale imobilului au început în luna iunie 2024 și au fost finalizate la sfârșitul săptămânii trecute, vizând inclusiv reparații la pereții și tavanele deteriorate, refacerea șpaleților la ușile înlocuite, dar și înlocuirea corpurilor de iluminat nefuncționale.
Intervențiile au fost efectuate de angajați ai Compartimentului Administrare Exploatare Locuinţe din cadrul Serviciului Administrare Locuințe, Tehnic și Administrativ al DAS Deva.
Blocul de locuințe sociale de pe Aleea Streiului, nr. 24 are o suprafață construită de 1.372 metri pătrați (regim de înălțime: P+4E) și dispune de 29 de unități locative (garsoniere și apartamente cu două camere), în care locuiesc 68 de persoane aparținând categoriilor vulnerabile – dintre care 18 sunt copii și adolescenți.
Imobilul se află în proprietatea Municipiului Deva și este administrat de Direcția de Asistență Socială Deva.
Din anul 2023, blocul social de pe Aleea Streiului, nr. 24 are și un sistem propriu de încălzire, realizat printr-o investiție de aproximativ 145.000 de euro, susținută de la bugetul local.
Direcția de Asistență Socială Deva
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate