.

Primari reconfirmaţi în funcţii

Alegerile locale din 9 iunie au arătat că alegătorii ştiu să-i aprecieze pe primarii care au muncit pentru comunitate.

Doi primari, Damian Diniş-de la Băiţa, şi Silviu Nan – de la Gurasada, ambii membri ai PSD, vor începe, la toamnă, cel de-al şaptea mandat consecutiv.

Cu investiţii în infrastructura de drumuri şi educaţie, dar şi cu proiecte care vizează alimentarea cu apă a mai multor sate ale comunei, prin Apaprod Deva, Damian Diniş a câştigat alegerile în comuna Băiţa, cu 61,81% din voturile valabil exprimate, devansându-l pe liberalul Radu Jude, care a realizat 38,19% din sufragii.

Damian Diniş:

Dragi locuitori ai comunei Băița,

Vreau să vă mulțumesc din toată inima pentru că mi-ați acordat din nou încrederea voastră și m-ați reales ca primar pentru a șaptea oară. Faptul că ați ales să mergem mai departe împreună îmi umple sufletul de bucurie și recunoștință.

Această reușită nu este doar a mea, ci a noastră, a tuturor. Este o dovadă că împreună putem realiza lucruri mari și că dragostea noastră pentru comuna Băița ne unește și ne dă putere.

Un record al alegerilor de duminică este că în judeţul nostru vom avea şapte primăriţe, între care se numără Camelia Bedea (PSD), care a câştigat un nou mandat în comuna Vălişoara. Fondurile nerambursabile accesate, care depăşesc 19 milioane de lei, proiectele de refacerea drumurilor, dezvoltarea infrastructurii educaţionale şi multe altele au convins electoratul, astfel că pentru Camela Bedea au votat 66,96% dintre alegători, în timp de contracandidatul acesteia, Mircea Rovinar (PNL) a fost preferat de 25,22% dintre cetăţeni.

Camelia Bedea, primar comuna Vălişoara:

„Dragi consăteni, vă mulțumesc pentru încredere și susținere!

Vă mulțumesc din suflet încă o dată pentru încrederea acordată care mă onorează și responsabilizează!  Mulțumesc fiecărui cetățean cu care am stat de vorbă, care v-ați făcut timp să-mi răspundeți la binețe, să-mi împărtășiți dificultățile și speranțele. Dincolo de competiția politică, sunt omul care găsește bucurie în a vă sprijini și suține pe fiecare dintre dumneavoastră. Nu trebuie să uitați că doar împreună putem să transpunem în practică proiectele, obiectivele si speranțele noastre, ale tuturor!”

Proiectele mari de investiţii au adus victoria primarului comunei Crişcior, Ovidiu Furdui (PSD). Cel mai important proiect, de peste 70 milioane de lei, se referă la introducerea gazului metan în comună, dar pe lângă acesta investiţiile finalizate în noul sediu al primăriei, dispensarul medical sau infrastructura şcolară au adus voturile necesare pentru Ovidiu Furdui, care începe un nou mandat cu 63,48% din voturile exprimate.

Ovidiu Furdui, primar comuna Crişcior:

Stimați cetățeni și dragi membri ai echipei mele de consilieri locali,

Vă mulțumesc din inimă pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o, votându-mă în funcția de primar. Acest succes nu ar fi fost posibil fără sprijinul și dedicarea voastră neclintită.

Echipa mea de consilieri a demonstrat un angajament extraordinar și o colaborare exemplară, iar cetățenii au arătat că își doresc o comunitate mai bună și mai unită. Votul vostru este o responsabilitate pe care o iau foarte în serios și voi lucra neobosit pentru a vă onora încrederea.

Primarul din comuna Sălaşu de Sus, Ioan Vlad (PSD), a câştigat un nou mandat cu un scor confortabil de 73,15%. Rezultatul este consecinţa investiţiilor efectuate în comună, începând cu infrastructura de drumuri, introducerea gazului metan, reabilitarea şcolii, promovarea turistică şi declararea comunei Sălaşu de Sus ca staţiune de interes local.

Ioan Vlad, primar comuna Sălaşu de Sus:

Vă mulțumesc pentru prezența mare la vot. Sunt mândru că fac parte dintr-o comunitate implicată civic. Voturile primite le consider ca pe un semn de încredere în proiectele noastre, iar asta îmi dă energie și mă motivează să continui. Simt și mai mult că am responsabilitatea să nu vă dezamăgesc și că în următorii patru ani trebuie să schimb în și mai bine viața noastră, a tuturor. Aplauze tuturor oamenilor a căror bunătate nu e o strategie, ci un stil de viață!”

Comuna Vaţa de Jos s-a dezvoltat în ultimii patru ani. Introducerea gazului metan, punerea în valoare a staţiunii Vaţa de Jos, o nouă piaţă, proiecte importante câştigate de administraţia locală cu diverse forme de finanţare, sunt doar câteva din argumentele pentru care primarul Liviu Ioan Linţă a fost votat de către 69,47% din cetăţeni pentru un nou mandat.

Liviu Ioan Linţă, primar Vaţa de Jos:

„Vă mulțumesc deopotrivă tuturor celor care mi-ați acordat susținerea, oferindu-mi votul dumneavoastră de încredere, dar și celor care ați decis a nu mă vota. Consider toate acestea ca fiind un semnal cât se poate de clar că suntem pe drumul cel bun în ceea ce privește dezvoltarea comunității noastre, dar încă mai sunt multe de realizat. Tocmai de aceea, opțiunile dumneavoastră, ale tuturor cetățenilor pe care îi voi reprezenta pentru încă un mandat, mă onorează și mă responsabilizează în același timp. Cu recunoștință și respect, Liviu Ioan Lință”

Un scor record în alegerile locale din judeţul Hunedoara l-a obţinut primarul comunei Hărău, Lucian Albu Weber, acesta fiind votat de 82,26% dintre alegători, clasându-se astfel cu 70 de procente peste contracandidatul său. În ecuaţia votului au contat investiţiile derulate în comuna Hărău, de la introducerea gazului metan, construirea unui parc fotovoltaic şi modernizarea drumurilor, ca să ne referim la doar câteva dintre acestea.

Lucian Albu Weber, primarul comunei Hărău:

„Vă mulțumesc din suflet pentru participarea dumneavoastră la aceste alegeri. Fiecare vot a contat, indiferent de opțiunea exprimată si apreciez enorm implicarea fiecăruia dintre dumneavoastră!

Celor care m-ati votat, vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o, vă sunt profund recunoscător. Votul dumneavoastră exprimat este o dovadă a dorinței de a continua împreună pe drumul dezvoltării și al bunăstării pentru comunitatea noastră. Celor care nu m-ati votat, vă respect decizia! Vă asigur că voi fi primarul tuturor și mă angajez să vă reprezint cu onestitate și deschidere!”

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate