.

OPINII: Adevărata capacitate intelectuală a românilor s-a văzut la urne

De ceva vreme am impresia că am nimerit greșit planeta, de fapt, ce zic eu, de mult nu mai e o impresie, e o certitudine, una reală, cruntă, otrăvitoare, concretă… băi nene, bă…ce-i cu lumea asta? Cât de departe a ajuns în derizoriul ei?

”Mergem gheboși, încovoiați și cu privirea în jos, purtând în ghebele noastre toată idioțenia multicoloră a unei lumi destrămate de secole, suntem orgolioși, dezechilibrați, instabili emoțional și psihic, sufletele noastre le tragem după noi, prinse în lesă, le mai scoatem din când în când prin parcuri, în fața casei sau al blocului, că să-și facă nevoile în văzul tuturor, în timp ce zâmbim complice, după care adunăm tot rahatul ăla lăsat în urmă și-l aruncăm scârbiți la gunoi, vomitând după primul colț. Ni se pare că le știm pe toate, că, credința în Dumnezeu ne va salva și vom merge în rai, când de fapt suntem niște agramați spiritual, niște analfabeți emoționali, că tot ceea ce vrem sau credem că suntem se regăsește reflectat într-o oglindă murdară, proiecția mizeră a modelului care suntem chiar noi.

În vanitatea noastră imberbă, ne considerăm speciali (auzi la ei…speciali…speciali pe dracu să ne ia), credem că dacă toleram culturi, credințe, orientări sexuale deviante, sau obiceiuri străine nouă, asta ne definește ca națiune, ca popor, ca entitate națională distinctă, că, dacă suntem urmașii lui nea Traian și a lu’ nea Decebal asta ne face deosebiți, speciali, unici…man, MEDIOCRITATEA e apanajul nostru suprem, lauda noastră eternă, laurii putreziți de mult pe căpățânile noastre fără păr, beiiii… luați-le pe toate astea, legați-le cu un șnur alb și unul roșu, ca pe mărțișoare, și lipiți-le de reverul hainei, să vadă tot poporul cam cât de mișto și cool suntem…și ieșiți frate pe ștrase și faceți grevă sau meeting spontan, să vă dea la televizor în prime-time… ediție specială, scris mare cu roșu pe burtieră…că doar atât se poate, că doar de atâta suntem în stare… oricum nu ne bagă nici dracu și nici Dumnezeu în seamă, asta pentru că suntem invizibili, neînsemnați și penibili”, scria R.Andreiesc.

Suntem geniali, perfecționiști, nu ne putem compara cu nimeni, avem generații de aur și generații de sacrificiu…asta de când existăm noi pe aici, generații care s-au înmulțit și au procreat la rândul lor alte generații la fel ca ei, transmițând gene care nu ne aparțin, care ne ucid meticulos cu fiecare generație mai performantă ca cea anterioară iar când ne privești nu vezi decât măști în spatele altor măști care au în spate alte măști, care la rândul lor nu mai ascund nimic…

Am ajuns în punctul în care sensul nu mai are sens…cândva, a l’epoque, toate aveau un sens, un drum de la care nu se abătea nimic, oamenii erau veseli, liniștiți, zâmbitori, unii chiar iubitori, acum…am ajuns o lume de frustrați, da, de frustrați…o lume în care dacă am crezut că ne vom părăsi pe noi înșine vom găsi the promise land… și l-am găsit…fix in the middle of nowhere.

Urmează Marea Strămutare a lui Biden, care vrea să trimită imigranți din America Latină în Europa. O informație bombă aflată în exclusivitate de postul american CBS arată că secretarul Afacerilor Interne din administrația Biden, Alejandro Mayorkas, are planurile făcute pentru a muta o parte din imigranții din America Latină în Grecia și Italia.

Înlocuirea populațiilor și distrugerea civilizației creștine

Sunt doar niște teorii ale conspirației.”Iluzia va fi, atât de mare, atât de vastă că va scăpa percepției lor. Cei care o vor vedea vor fi considerați nebuni. Așa începe planul Ocultei Mondiale. Vom crea fronturi separate pentru ai împiedica să vadă legătura dintre noi. Ne vom comporta ca și când nu. Conectați să păstrăm vie iluzia. Obiectivul nostru se va realiza treptat, pentru a nu aduce niciodată suspiciune asupra noastră deținem secretele absolutului. Vom lucra împreună și vom rămâne legați de sânge și secret și tehnologie în mod subtil astfel că nu vor vedea niciodată ce se întâmplă. Metalele grele îi vor face să-și piardă mințile. Noi v-am promis să găsim un leac din multele noastre fronturi, cu toate astea le vom oferi și mai multe otrăvuri. Acestea vor fi absorbite prin piele și gura, le vor distruge mințile și sistemele de reproducere. Din toate acestea, copiii lor vor naște morți și vom ascunde această informație. Otrăvurile vor fi ascunse în tot ceea ce îi înconjoară, în ceea ce este beau, mănâncă, respiră și poartă. Trebuie să fim ingenioși în eliberarea otrăvurilor pentru că ei pot vedea până departe. Îi vom învăța că otrăvurile sunt bune, cu imagini amuzante și tonuri muzicale. Cei la care se uită cu admirație nu vor ajuta. Îi vom înrola să promoveze otrăvurile noastre. Ei vor vedea produsele noastre fiind găsite în filme și se vor obișnui cu ele și nu vor ști niciodată adevăratul lor efect. Când nasc, vom injecta otrăvuri în sângele copiilor lor și îi vom convinge că este pentru binele lor. Vom începe devreme, când mințile lor vor fi tinere, ne vom adresa copiilor cu ceea ce iubesc copiii cel mai mult, dulciurile. Atunci când dinții se vor caria, îi vom umple cu metal care le vor ucide mintea și le vor fura viitorul. Când capacitatea lor de a învăța a fost afectată, vom crea medicamente care îi vor face să fie mai bolnavi și să provoace altele boli pentru care vom crea mai multe medicamente. Îi vom face docili și slabi înaintea noastră prin puterea noastră. Ei vor deveni deprimați, lenți și obezi, și când vor veni la noi pentru ajutor, le vom da mai multă altă dată. Le vom concentra atenția asupra banilor și bunurilor materiale astfel încât mulți nu vor conecta niciodată cu sine lor interior. Vom distrage atenția cu plăcere, plăceri externe și jocuri, astfel încât aceștia să nu poată fi niciodată una cu unitatea universală. Mințile lor vor fi ale noastre și vor face așa cum spunem noi. Dacă refuză, vom găsi modalități de implementare a tehnologiei care modifică mintea în viața lor. Vom folosi frica ca arma. Vom stabili guvernele lor și vom stabili opoziții din cadrul acestora. Vom controla ambele părți. Ne vom ascunde mereu obiectivul, dar vom realiza planul nostru. Ei vor face munca pentru noi și vom prospera din munca lor.

Familiile noastre nu se vor amesteca niciodată cu ale lor. Sângele nostru trebuie să fie curat întotdeauna, pentru că așa este calea de urmat. Vom face ca ei să se omoare reciproc între ei atunci când ne convine. Le vom păstra separați de unicitate prin dogme și religie. Vom controla toate aspectele vieții lor și le vom spune că să gândească și cum. Îi vom îndrumă cu amabilitate și cu ușurință îi vom lăsa să creadă că îndrumă înșiși. Vom crea o animozitate între ei prin facțiunile noastre. Când o lumină va străluci printre ei, o vom stinge prin ridiculizare, sau moarte, oricare ar fi cea mai bună alegere. Îi vom face să se măcelărească între ei și să-și omoare proprii copii.

Ura îi va orbi complet

Și niciodată nu vor vedea că din conflictele lor ne ridicăm noi ca și conducători. Vor fi ocupați să se omoare unul pe celălalt. Ei se vor scălda în sângele lor și-și vor ucide vecinii după cum credem de cuviință. Vom profita foarte mult de aceasta, căci ei nu vor vedea, nu pot vedea. Vom continua să ne prosperăm de pe urma războaielor și morților lor. Vom repeta acest lucru mereu până când scopul nostru final este realizat. Vom continua să îi facem să trăiască în frică și furie prin imaginilor și sunetelor. Vom folosi toate instrumentele pe care le avem pentru a realiza acest lucru. Instrumentele vor fi asigurate de munca lor. Vom face să se urască pe ei înșiși și pe vecinii lor. Le vom ascunde întotdeauna adevărul divin, acela că noi toți suntem unul. Nu trebuie să știi niciodată că culoarea (pielii) este o iluzie, trebuie să creadă mereu că nu sunt egali. Puțin câte puțin, pas cu pas ne vom împlini scopul.

Le vom prelua terenurile, resursele și averile

Pentru a nu exercita controlul total asupra lor. Îi vom înșela să accepte legi care le vor fura și mica libertate care le va rămâne. Vom stabili un sistem monetar care îi va întemnița pentru totdeauna, păstrându-i pe ei și pe copiii lor în datorii. Atunci când se vor răzvrăti împreună, vom acuza de crime și vom prezenta lumii sau altă poveste, pentru că vom deține toate mijloacele de informare în masă. Vom folosi mijloacele noastre de comunicare pentru a controla fluxul de informații și sentimentul lor în favoarea noastră. Când se vor ridica împotriva noastră, îi vom zdrobi ca pe insecte, pentru că sunt chiar mai puțin decât atât. Ei vor fi neputincioși să facă orice pentru că nu vor avea arme. Vom recruta unii din ei pentru a ne îndeplini planurile, le vom promite viața veșnică, dar viața veșnică nu o vor avea niciodată pentru că nu sunt că și noi. Recruții vor fi numiți “inițiați” și vor fi îndoctrinați să creeze ritualuri false de trecere a tărâmurilor superioare. Membrii ai acestor grupuri vor crede că sunt cu noi, necunoscând adevărul. Ei nu trebuie să învețe acest adevăr pentru că ei se vor întoarce împotriva noastră. Pentru munca lor vor fi răsplătiți cu lucruri pământești și cu titluri mărețe, dar nu vor deveni niciodată nemuritori, nu-mi vor alătura, nu vor primi lumina și nu vor călători către stele. Ei nu vor ajunge niciodată în tărâmurile superioare, pentru că uciderea propriilor semeni îi va împiedica trecerea la tărâmul iluminării. Acest lucru nu vor afla niciodată. Adevărul va fi ascuns în față, atât de aproape, nu se va putea concentra asupra lui decât atunci când va fi prea târziu. Oh da, atât de mare va fi iluzia libertății, că ei nu vor ști niciodată nu sunt sclavii noștri.

Când totul va fi conform planului

Realitatea pe care am creat-o pentru ei îi va stăpâni. Această realitate va fi închisoarea lor. Ei vor trăi în auto-amăgire. Când se va realiza scopul nostru va începe o nouă eră a dominației. Mințile lor vor fi legat de convingerile lor, credințele pe care le-am stabilit din timpuri imemoriale. Dar dacă vor afla vreodată că sunt egali, atunci vom pieri. Aceasta niciodată nu trebuie să se afle. Dacă vor afla vreodată că împreună pot să ne învingă, vor lua măsuri.

Ei nu trebuie să afle niciodată ceea ce am făcut, pentru că, dacă o fac, nu vom avea unde să ne ascundem, pentru că va fi ușor să fim văzuți cine suntem, odată căzut voalul. Acțiunile noastre vor fi dezvăluit cine suntem și nu vom vâna jos și nimeni nu va oferi adăpost.

Acesta este legământul secret prin care vom trăi restul vieții și celor viitoare, pentru că, această realitate se întinde peste multe generații și durate de viață. Acest legământ este pecetluit de sânge, de sângele nostru”. (Mary Leaca, Fragmente din societatea secretă).

”Am gândit și simțit ca tine de-a lungul vieții mele. Deosebirea dintre mine și tine a constat în refuzul meu de a practica sinceritatea totală, fiindcă am vrut să devin legiuitor și să mă bucur de admirația mulțimii stupide. Am procedat ca acei cabotini care cerşesc aplauze la galerie.

Sunt trist şi neconsolat. Drama fără ieşire a timpului nostru se cheamă democratizare. A fost lichidată barbaria. Cirezile din stepa rusească s-au îmbolnăvit de iluminism. Ele aspiră să citească algebric fulgerele. Au poftă să negocieze, nu să distrugă. Şiretenie primitivă convertită în mesianism. Ce greaţă! Ce frumos ar arăta și ce regenerator ar fi un cuceritor de tipul unui Gengis-Khan, care ar intra în orașele din occident și, după fiecare ispravă în stilul lui, s-ar retrage în bivuac.

Tu ești singura imagine pură în memoria mea, așa de încărcată de erori, de neputințe și de înfrângeri. Cea mai sinistră înfrângere a fost fructul amar al unei confuzii, căreia ia căzut victimă și gloriosul bătrân Iuliu Maniu: ”am confundat negustorul occidental și pe cel american cu cavalerul de spadă, deși am știut teoretic că acest negustor a înlocuit onoarea cu creditul. Ciorchinele de erori din memoria mea mă otrăvesc cu regrete inutile. Trecutul încărcat de impurități, de neputințe și de eșecuri, și viitorul purtător de moarte, mi-au revelat un lucru: venim de nicăieri și mergem spre nicăieri. Totuşi, n-am reuşit să mă detaşez de murdăria acestei lumi, care în fond nu nimic. Aș vrea să te mai văd o dată, înainte de a muri. Într-un pustiu, nu în occidentul în care trăieşti tu, fiindcă pute a hoit”,(Petre Ţutea către Emil Cioran, 1974 Paris).

 Al dumneavoastră, același

 Prof Ioan Romeo Mânzală

Tot ce scriu este opinie personală. Opinii bazate pe o documentare extrema de anunțare, corectă, riguroasă și din surse publice. Sau, pe experiențe personale. Cum am mai zis, nu caut să conving pe nimeni de nimic ci doar să le ofer celor care mă urmăresc și citesc un punct de vedere la care eventual, să mediteze. Ca să n-am vorbe!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate