.

Veţel: Drumurile din satul Mintia vor fi modernizate

Primăria comunei Veţel a semnat, în această săptămână, contractul de execuţie pentru modernizarea drumurilor din satul Mintia.

„Licitaţia s-a terminat, nu am avut contestaţii, am semnat contractul cu constructorul. În cel mai scurt timp se vor apuca de lucru. Finanţarea investiţiei este realizată în cadrul Programului Naţional „Anghel Saligny”, iar lungimea drumurilor care vor fi modernizate totalizează 7,75 km. Valoarea contractului se ridică la 9,69 milioane lei”, a arătat primarul comunei Veţel, Ioan Henţiu.

Ordinul de începere a lucrărilor va fi dat în maxim două săptămâni.

Pe lista de priorităţi a conducerii primăriei se află şi un proiect ce vizează extinderea reţelei de apă şi canalizare în satele de munte. Proiectul este depus la Ministerul Dezvoltării spre analiză. „Suntem pe lista de finanţare, însă contractul de finanţare va fi semnat după verificarea studiului de fezabilitate”, a precizat Ioan Henţiu.

Să mai notăm că lucrările la Şcoala generală clasele V-VIII din Veţel sunt pe terminate. În prezent se derulează lucrări la instalaţiile interioare şi la faţadă pentru ca anul şcolar 2024-2025 să înceapă în noua clădire.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate