.

Karate tradiţional: Miruna Mălăuța, CS Polikarate Petroșani, locul 5 la Europene

În perioada 08-12 mai 2024, a avut loc în Croaţia, orasul Zadar, Campionatul European de Karate Ekf si Para Karate, pentru Seniori, la care Federaţia Română de Karate, a participat cu o delegaţie numeroasă.
Sportivul Dorin Alexe care a participat la proba de kata de la secțiiunea Para Karate a reușit o nouă performanță remarcabilă, unde a urcat pe podiumul de premiere ocupând locul al treila și a cucerit medalia de bronz.
Miruna Mălăuța, legiti­ma­tă la CS Polikarate Petroșani a avut o evoluțe bună în proba de kumite la categoria -61 kg dar în finala acestei compe­tiții a fost învinsă şi s-a clasat pe un onorant loc 5 la ediția din acest an a Campionatului European. Au avut evoluţii foarte bune şi au fost la un pas de a prinde podiumul şi sportivii Maria Coman (la proba de Kumite +68 kg) și Petru Comanescu (Kata masculin) care au reușit fiecare clasarea pe locul 7 la aceste întreceri.
Delegația României a fost condusă de Cristian Bogza, Secretar general al FR Karate iar printre tehnicienii din delegației au fost și Alina Tinca și Radu Polifronie, ambii antrenori la clubul din Valea Jiului.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate