.

Prinşi la volan băuţi sau fără permis de conducere

• La data 03 februarie 2023, în jurul orei 17:40, un bărbat de 54 ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism la intersecția semaforizată a bulevardului Decebal cu bulevardul Iuliu Maniu, a fost implicat într-un eveniment rutier, însă fără a exista victime omenești. Bărbatul  a fost testat de către polițiști cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat două probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.  În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

  • La data de 03 februarie 2024, în jurul orei 20:20, un bărbat de 31 ani, din municipiul Deva, a fost depistat de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Deva, în timp ce conducea un autoturism în direcția sensului giratoriu dintre strada Mihai Eminescu și strada Minerului din municipiul Deva. Acesta a fost supus testării cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,59 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat două probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
  • La data de 04 februarie 2024, în jurul orei 01:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Hațeg au depistat în trafic un tânăr de 21 ani, din comuna Sălașul de Sus, care conducea un autoturism pe strada Râul Mare, din orașul Hațeg, din direcția Nălaț-Vad spre Hațeg. Cel în cauză a fost supus testării cu aparatul din dotare, iar în urma testării au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că, aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
  • La data de 03 februarie 2024, în jurul orei 23:50, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului  Hunedoara au depistat în trafic un tânăr de 25 ani, din localitatea Batiz, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Traian, din municipiul Hunedoara. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, aceștia au constatat că tânărul nu posedă permis  de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

• La data de 04 februarie 2024, în jurul orei 00:10, un tânăr de 19 ani, din municipiul Deva, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism în Piața Cetății, din municipiul Deva, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

•  La data de 02 februarie 2024, în jurul orei 23:40, o tânără de 21 ani, din orașul Petrila, a fost depistată de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Petrila în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din orașul Petrila. În urma testării tinerei, aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,50 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Conducătoarea auto a fost condusă la spital unde i s-au recoltat două probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

• La data de 03 februarie 2024, în jurul orei 22:55, un bărbat de 45 ani, din comuna Dulcești, județul Neamț, a fost depistat de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Vulcan, în timp pe conducea un autoturism pe strada Pinului din municipiul Vulcan. În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de  0,61 mg/l, alcool pur în aerul expirat.  Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat două probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, bărbatul de 45 ani, a fost supus testării cu aparatul din dotare și în urma testării, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că, aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

  •    La data de 04 februarie 2024, în jurul orei 14:35, un bărbat de 55 ani, din localitatea Uroi,  a fost depistat de către polițiștii rutieri, în timp ce conducea un moped, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.
  • La data de 04 februarie 2024, în jurul orei 15:40, un bărbat de 40 ani, din municipiul Vulcan, a fost depistat de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Hațeg, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, în localitatea Băiești, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În toate  cauzele menţionate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate