.

ISU: Două autospeciale pentru intervenţii în zone greu accesibile au intrat în dotarea Salvamont Hunedoara

Două autospeciale destinate intervenţiilor în situaţii de urgenţă produse în principal pentru zone foarte greu accesibile, căi de acces înguste și obiective din zona montană au intrat începând de astăzi în dotarea Serviciului Public Județean Salvamont Hunedoara al Consiliului Județean Hunedoara.
Caracteristicile principale ale autospecialelor sunt: deplasarea rapidă, deplasare pe terenuri accidentate, transportul personalului propriu, acordarea primului ajutor calificat accidentatilor şi transportul victimelor. Autospecialele corespund unui regim de exploatare intens, cu accelerări și decelerări frecvente, inclusiv pe căi de rulare cu rampe și pante accentuate.
👉Autospecialele au fost achizionate de IGSU în cadrul proiectului “Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențele medicale”, iar proiectul a fost cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin “Programul Operational Regional 2014-2020” și au fost predate fiecărui Serviciu Public Județean Salvamont din România.
👉Mulțumim: Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta Romania, Salvamont Romania și ISU Hunedoara pentru tot sprijinul acordat.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate