.

Au pus în pericol circulația pe drumurile publice din judeţ

• La data de 06 ianuarie 2024, în jurul orei 00:15, polițiștii Biroului Ordine Publică Deva au observat un autoturism care se deplasa sinuos pe strada Zăvoi, din municipiul Deva, motiv pentru care au solicitat oprirea acestuia, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție. În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat faptul că autoturismul este condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care se afla singur în autoturism. Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,53 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

•  La data de 05 ianuarie 2024, în jurul orei 17:10, polițiști au oprit în trafic, pe raza municipiului Lupeni, un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din   Petroșani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,89 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

• În data de 05 ianuarie 2024, în jurul orei 11:45, polițiștii  au oprit în trafic autoturismul condus  de un bărbat de 31 de ani, din comuna Turdaș, care se deplasa pe D.N.7. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat  valoarea de 0,77 mg/l alcool pur, în aerul expirat.

În cauzele prezentate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate