.

Liceenii de la „Grigore Moisil” au adus Crăciunul în cartierele defavorizate

Sărbătorile de iarnă cu daruri sunt așteptate de toți copiii. Liceenii de la „Grigore Moisil” au dăruit din suflet copiilor din familii vulnerabile.

11 copii, între 0 și 16 ani, din zonele Malul Mureșului, Nicolae Grigorescu și Primăverii au primit, vineri, 22 decembrie 2023, pachete cu alimente și dulciuri, îmbrăcăminte, jucării și brazi de Crăciun, în valoare totală de 1.300 de lei, în cadrul proiectului caritabil „Deva pentru copii”, desfășurat de elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Direcția de Asistență Socială Deva.

Fondurile din care au fost cumpărate darurile provin din donații pe care liceenii le-au strâns în urma unei mini-expoziții cu decorațiuni și dulciuri de sărbători, organizată în centrul orașului, la începutul lunii decembrie. Exponatele au fost realizate de elevii de la clasele de „Comerț”, „Turism și alimentație” și „Estetica și igiena corpului omenesc”.

Proiectul „Deva pentru copii” s-a desfășurat cu participarea a 35 de elevi și 8 profesori. Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva este școala care dăruiește de mai mulți ani, pentru a aduce bucuria sărbătorilor de iarnă în sufletul copiilor din familii aflate în risc de marginalizare sau excluziune socială.

Direcția de Asistență Socială Deva

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate