.

AJUTOARELE LUI MOȘ CRĂCIUN

Și în acest an, poliţiştii hunedoreni au răspuns iniţiativei Crucii Roşii – Subfiliala Deva de a face o bucurie copiilor instituţionalizaţi, în preajma Sărbătorii Naşterii Domnului.
De cadourile oferite de voluntarii Crucii Roşii – Subfiliala Deva și transportate de „ajutoarele cu epoleți ale Moşului” au beneficiat copiii cazaţi în centrele de asistenţă socială din muncipiul Vulcan, care vor simţi, astfel, bucuria apropierii sărbătorilor.
Cu autospecialele încărcate cu cadouri, poliţiştii s-au deplasat, în cursul zilei de ieri, la două centre de îngrijire pentru copii şi persoane cu dizabilităţi din municipiul Vulcan. Copiii, bucuroşi de surpriza oferită, i-au răsplătit pe oamenii în uniformă cu mini-recitale de colinde tradiţionale.
„Mulţumirile, sclipirea din privire, strângerea de mână sau o lacrimă ivită în colţul ochiului sunt recompense neprețuite pentru noi şi pentru voi, dăruitorii. Este încă o dovadă că puterea binelui este printre noi iar Dumnezeu lucrează prin oameni. Prin fiecare dintre noi. Mulţumim tuturor donatorilor! Respect colegilor polițiști!” – au precizat reprezentanţii Crucii Roşii.

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate