.

Comunicat APA PROD: Se modifică tarifele, începând cu 1 ianuarie 2024

Stimați utilizatori, S.C. APA PROD S.A. Deva a semnat împreună cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Contractul de Finanțare nr. 1660/23.08.2022 având ca obiect acordarea finanțării nerambursabile de către Autoritatea de Management pentru implementarea „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara” în valoare de 1.354.148.932,51 lei.

Vă asigurăm că S.C. APA PROD S.A. Deva depune toate eforturile pentru ca serviciile furnizate utilizatorilor să se ridice la standarde înalte de calitate, în acest sens, atragerea de fonduri nerambursabile fiind esențială pentru îmbunătățirea și eficientizarea activității noastre.

Parte integrantă a Contractului de Finanțare este și alinierea la prevederile stabilite în Strategia de tarifare, astfel că, începând cu data de 01.01.2024, vă informăm că tarifele pentru serviciul de furnizare apă/canalizare se modifică, după cum urmează:

APĂ POTABILĂ PRODUSĂ, TRANSPORTATĂ ȘI DISTRIBUITĂ:

8.63 lei/mc inclusiv T.V.A.

7.92 lei/mc exclusiv T.V.A.

CANALIZARE – EPURARE:

5.60 lei/mc inclusiv T.V.A.

5.14 lei/mc exclusiv T.V.A.

 Modificarea prețurilor și tarifelor pentru serviciul de furnizare apă/canalizare s-a făcut cu respectarea procedurilor legale, conform deciziei A.N.R.S.C. nr.193/08.12.2023.

Vă asigurăm că acest proiect va conduce la îmbunătățirea semnificativă a calității apei care ajunge în casele dumneavoastră și vă dorim un An Nou, 2024, cu bucurii și împliniri!

Conducerea Apa Prod S.A. Deva

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate