.

Gimnastică aerobică: Medalii pentru juniorii deveni la Campionatele Europene

214 sportivi din 21 de țări au participat, în perioada 17-19 noiembrie, la Campionatul European de gimnastică aerobică de la Antalya – Turcia, acolo unde delegația României a avut din nou rezultate de excepție.
Trei medalii de aur au fost cucerite de juniorii români în finalele Campionatului European din Antalya, ceea ce confirmă că această disciplină sportivă are asigurat viitorul schim de generații.
Iar pentru municipiul Deva competiția din Antalya a adus alte confirmări deoarece din lotul de juniori au făcut parte și doi gimnaști deveni, Bianca Cîmpan și Daniel Anton.Cei doi sportivi,care au dublă legitimare, la CSM Deva și la LPS Cetate Deva, au avut o evoluție excelentă și credem că pasul făcut pentru menținrea lor la Deva prin această dublă legiti­mare este unul foarte bun.
O medalie de aur au cucerit sportivii juniori din delegația României în proba de Aerobic Dance evoluând în formula: Alexandra Voicu/ Maria Vrâncianu Panciu/Isabel Colioglu/ Maria Dragomir/ Melissa Fărcuța/ Bianca Cîmpan/ Jasmina Balogh/ Alexandra Andrei și au urcat pe prima treaptă a podiumului în com­petiţia pe echipe.
În proba perechilor mixte de la competiția juniorilor Daniel Anton/Alexandra Voi­cu (Româ­nia 2) au ocupat locul 4 cu 18.650 puncte. Iar la individual masculin gimnastul devean Daniel Anton s-a clasat pe locul patru. Cei doi gim­naști din Deva și-au adus aportul la câștigarea titlului con­tinental și a medaliei de aur de către România în concursul pe echipe al juniorilor.
Menționăm că cei doi gim­naști Bianca și Daniel sunt antrenați la Lotul Național de juniori al României de către Cristiana Spînu și Mariana Mezei, iar la nivel de club de Mădălina Susan și Georgeta Cosma.
La nivelul seniorilor gim­naștii din România au câştigat două medalii de argint şi una de bronz în finale, după argintul obţinut pe echipe.
Felicitări copii, mult succes în viitor!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate