.

Sălaşu de Sus: Campanie activă de promovare turistică a zonei

Primăria comunei Sălaşu de Sus se pregăteşte să aniverseze primul an în care această aşezare de la poalele Retezatului a fost declarată staţiune turistică de interes local.

Pe paginile de socializare ale Centrului de Informare Turistică – InfoTurism şi Cetăţii Medievale Mălăieşti, dar pe site-ul comunei Sălaşu de Sus apar informaţii utile turiştilor care doresc să viziteze această zonă.

„Fiecare zonă este promovată cât mai bine pentru a dezvolta interesul turiştilor faţă de aceste locuri. Folosim şi multe elemente de istorie locală, desprinse din documente primite de la localnici sau diferite persoane care doresc să ne ajute. Toate aceste materiale sunt bine şi corect documentate”, a menţionat primarul comunei Sălaşu de Sus, Ioan Vlad.

Cât priveşte luna decembrie, administraţia locală are în pregătire mai multe proiecte. Chiar dacă o ordonanţă de guvern a interzis alocarea de fonduri pentru serbările locale, administraţia locală a reuşit să găsească înţelegere la un operator care va monta iluminat de sărbătoare în parcul de la Primărie. Nu vor fi costuri pentru bugetul local deoarece acestea vor fi acoperite de către firma care va asigura iluminatul de sărbători.

Tot în decembrie este programat un concert de colinde ce va fi realizat în colaborare cu Centrul de Cultură şi Artă al judeţului Hunedoara.

Pentru cei care doresc să-şi petreacă sărbătorile de Crăciun sau Revelionul în zona Sălaşu de Sus este momentul să se grăbească deoarece pensiunile sunt rezervate aproape în totalitate.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate