.

Spaţii de studiu şi relaxare pentru studenţi, la Facultatea de Inginerie din Hunedoara

În data de 15.10.2023, la Universitatea Politehnică Timișoara – Facultatea de Inginerie din Hunedoara s-a desfășurat ceremonia de inaugurare a spațiilor de studiu și relaxare destinate studenților, intitulate sugestiv ”Student Corner”.
Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara a avut bucuria de a participa la acest eveniment prin prezența doamnei inspector școlar general, prof. dr. Maria Ștefănie și a doamnei inspector școlar IPT, prof. Dana Luiza Cioară.
Contribuția nemijlocită a proiectului de apropiere a comunității studențești de reprezentanții mediului economic și generarea de noi oportunități pentru studenți de integrare cu succes pe o piață a muncii modernă, ne determină să ne exprimăm admirația și aprecierea față de conducerea Facultății de Inginerie din Hunedoara.
Apreciem și ne exprimăm recunoștința pentru implicarea mediului economic, a firmelor partenere în proiectul ”Student Corner” – Arcelor Mittal Hunedoara, Assa Abloy Entrance System Production Hunedoara și Memory Hunedoara, care susțin nu doar dezvoltarea formării profesionale a studenților pentru calificări profesionale de nivel avansat, ci și formarea profesională inițială din învățământul preuniversitar în calitate de membri CLDPS Hunedoara.
Mult succes, inspirație, creativitate și multe alte proiecte de viitor care sa aducă valoare adăugată învățământului universitar hunedorean.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate