Crişcior: Endurocross- o modalitate de promovare a zonei

Ultima etapă din Campionatul Naţional al României Polaris la endurocross s-a desfăşurat, zilele trecute, pe raza comunei Crişcior, constituindu-se ca un bun prilej de promovare a acestei zone din Ţara Zarandului.

Întrecerea a fost pregătită de Lion Racing Team împreună cu Primăria Crişcior, iar traseul a fost apreciat de organizatori ca fiind unul impecabil.

„Pentru că ne place acţiunea, am pregătit un super traseu, curat, marcat impecabil, pe care sportivii şi-au putut măsura corect forţele”, au menţionat cei de la Lion Racing Team.

La rândul său, primarul comunei Crişcior, Ovidiu Furdui, a fost de părere că acţiunea şi-a dovedit, din plin, valenţele pentru sportivii care au luat parte la această etapă de enduro. „Oamenii au putut lua parte la un spectacol oferit de piloți consacrați în sportul cu motor, care şiau arătat măiestria și îndemânarea la ghidonul motocicletelor şi ATV-urilor din noua generație. Încurajăm toate acţiunile prin care zona şi comuna Crişcior, în particular, pot beneficia de promovare. Un eveniment de acest fel atrage atenţia multor oameni şi permite desfăşurarea unei campanii prin care devenim mult mai cunoscuţi. De aceea, cred că este nevoie de manifestări interesante, în toate domeniile, pentru a putea atrage turişti şi a dezvolta durabil economia acestor locuri minunate cu care ne-a dăruit Dumnezeu”, a apreciat primarul Ovidiu Furdui.

De altfel, judeţul Hunedoara, în ansamblul său, a devenit mult mai cunoscut cu ajutorul competiţiilor de enduro organizate, în ordine cronologică, la Ghelari şi Băiţa.

Partajează această știre

Lasă un răspuns