.

Prinşi la volan băuţi sau sub influenţa unor substanţe psihoactive

• La data de 15 octombrie 2023, în jurul orei 20:50, polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din municipiul Hunedoara care conducea un autoturism pe strada George Enescu, din  Hunedoara. În urma testării bărbatului, aparatul alcooltest a indicat o concentrație de 0,60 mg/l, alcool în aerul expirat.

 • La data de 14 octombrie 2023, în jurul orei 23:10, polițiștii din cadrul Poliției Mumnicipiului Brad au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din comuna Bucureșci, care conducea un autoturism pe strada Independenței din municipiul Brad. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a  indicat valoarea de 0,48 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 14 octombrie 2023, în jurul orei  15:40, polițiștii Biroul Rutier Petroșani au oprit în trafic,  pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani,  motocicleta  condusă de un tânăr de 26 de ani,  din Lupeni. Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării acestuia au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.            În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

 •  În data de 15 octombrie 2023, în jurul orei 17:05, un bărbat de 31 de ani,  din Hunedoara, a fost depistat în trafic de polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aurel Vlaicu, din Hunedoara. Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării acestuia au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.         În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

• În data de 15 octombrie 2023, la ora 20:15, un bărbat de 35 de ani, din Hunedoara, a fost depistat în trafic de polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe strada Carpați, din municipiul Hunedoara. Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării acestuia au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.    În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

• În data de 15 octombrie 2023, la ora 17.45, un bărbat de 58 de ani,  din Hunedoara, a fost depistat în trafic, pe raza municipiului Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism. Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării acestuia au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.   În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

 • În data de 15 octombrie 2023, în jurul orei 18.10, polițiștii au oprit în trafic un tânăr de 19 ani, din Hunedoara, care conducea un autoturism, pe raza municipiului Hunedoara. Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării acestuia au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.  În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

 • În data de 15 octombrie 2023, în jurul orei 12:00, un tânăr de 21 de ani, din Hunedoara, a fost depistat în trafic de polițiștii rutieri, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Hunedoara.  Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării acestuia au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.   În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

 •   În data de 15 octombrie 2023, în jurul orei 11:20, polițiștii Biroului Rutier Orăștie au oprit în trafic, pe raza municipiului Orăștie, autoturismul  condus un bărbat de 56 de ani, din municipiul Orăștie.  Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, care a afișat valoarea de 0,63 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 •  La data de 15  octombrie 2023, în jurul orei 21:20, polițiștii Secției de Poliție Rurală Crișcior au oprit în trafic autoturismul condus de un  bărbat de 69 de ani, din comuna Buceș.  Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat, de asemenea, recoltarea probelor biologice de sânge necesare  stabilirii alcoolemiei.

          În cauzele prezentate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate