.

Dosare penale pentru şoferi, depistaţi la volan, băuţi sau drogaţi

• La data de 06 octombrie 2023, în jurul orei 09:40, Poliția Orașului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DN 66, în satul Batiz, un autoturism a lovit un cap de pod. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 70 de ani,  din municipiul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcția Batiz spre Călan, a pierdut controlul autovehiculului, a lovit un cap de pod din beton și s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost testat cu aparatul alcooltest, ce a indicat o valoare de 0,23 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

• La data de 08 octombrie 2023, în jurul orei 23:45, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hațeg au oprit în trafic, pe DJ 687 G, pe raza localității Densuș,   un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Densuș, care în urma testării acestuia cu aparatul  alcooltest, a rezultat o valoare de 0,93 mg/l  alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  „conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

• În data de 08 octombrie 2023, în jurul orelor 20:55, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Uricani au depistat în trafic un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 24 de ani, care a fost testat cu aparatul din dotare și în urma testării acestuia, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.  În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

• La data de 08 octombrie 2023, în jurul orelor 09:55, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Uricani au depistat în trafic un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din orașul Uricani, care în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

• La data de 08 octombrie 2023, în jurul orelor 19:42, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Uricani au depistat în trafic un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 29 de ani, din orașul Uricani,  care în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

• La data de 08 octombrie 2023, Polițiștii Orașului Uricani, au desfășurat activități preventive pe raza orașului Uricani, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere privind consumul de alcool și substanțe interzise precum și a prevenirii infracționalității stradale, ocazie cu care în urma activităților desfășurate, au depistat în trafic un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din orașul Uricani, care în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate