.

Noi performanțe remarcabile pentru dansatorii de la CSM Deva

La Brașov, în acest weekend, s-a desfășurat o nouă ediiție a Campionatului Național de Clase la dans sportiv. Printre dansatorii care au participat la „naționalele” de la poalele Tâmpei s-au aflat și sportivii legitimați la CSM Deva.

Așa cum ne-au obișnuit, dansatorii de la CSM Deva s-au aflat, din nou, în topul valoroasei competiții, la startul căreia s-au aliniat 1.200 de sportivi. Bilanțul delegației de la CSM Deva a fost unul excelent, constând în două medalii naționale și tot atâtea calificări în finalele.

Cea mai bună performanță a obținut-o perechea formată din Brigita Marina și Andrei Stoica, aceștia obținând titlul de campioni naționali la Clasa B – Standard, la categoria de vârstă 16-18 ani. Foarte bine au evoluat și frații Ștefana și Alexandru Rusan, care au devenit vicecampioni naționali la Clasa C – Standard, în cadrul categoriei de vârstă 14-15 ani.

O evoluție remarcabilă a avut-o și perechea formată din Rebeca Voicu și Andrei Budeanu, care s-au calificat în două finale, la categoria de vârstă 14-15 ani, în cadrul Clasei B. Cei doi tineri dansatori de la CSM Deva au ocupat locul al cincilea la secțiunea Standard și poziția a șasea la Latino.

Dansatorii sportivi de la CSM Deva sunt antrenați de către Andra Căprioară.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate