.

La Cinciş-Cerna, Săptămâna Europeană a Sportului s-a bucurat de succes

Noul complex sportiv aflat în incinta școlii din localitatea hunedoreană Cinciș-Cerna a fost gazdă ospitalieră unei reușite întreceri de volei, contând pentru Săptămâna Europeană a Sportului, organizator fiind Primăria comunei Teliucu Inferior în parteneriat cu ziarul „Accent Media” (director Cornal Poenar) și D.J.S.T. Hunedoara.
După întreceri viu disputate în limitele sportivității și elegant arbitrate de prof. Viorel HERBAN (cetățean de onoare al comunei), pe pri­mul loc s-a clasat echipa din satul Cinciș-Cerna care cu mult tact și-a surclasat fără emoții adversarele și a fost formată din: Adrian Bellu, Cosmin Lup, Alexandru Ca­sapu, Dragoș Breaz, A. Bellu, Alexandru Crețu și David Deju – foto 1.
De notat că, dorindu-și locul II, formația reprezen­tativă a Primăriei Teliucu Inf. (Daniel Pupeză, A. Rus, Mircea Modârcă, Romeo Deteșan, Mihai Groza, Ciprian Rus, Alexandru Mihart) – foto 2, s-a dovedit cea mai disciplinată, pe fondul unui joc clar și ambițios.
Cuvinte de laudă se pot atribui și echipei Școlii Gimnaziale din Teliucu Inferior, ocupantă a locului III, fiind bine coordonată de prof. Nicolae CÎRSTEA în calitate de jucător și director al unității.
Toți participanții la această competiție, dotată de altfel și cu trofeul „Cinciș-Cerna – 2023”, au primit Diploma de participare și implicare activă în activitățile organizate cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului, ediția 2023.

Au consemnat Ioan Vlad și Georgeta-Ileana Cizmaș

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate