.

Handbal masculin: Medalie de bronz pentru deveni la Făgăraș Handbal Cup 2023

În ultimele două zile ale turneului internațional de handbal pentru juniori desfășurat la Făgăraș, echipa clubului ACS Vipers Deva a reușit să învingă formația Sporting Ghimbav cu scorul de 17-16 iar sâmbătă a învins pe rând formția CSS Rm. Vâlcea cu scorul de 20-19 și în ultimul meci a reuşit să câştige cu scorul final 22-18 întâlnirea cu formația CSS Sighişoara, într-un duel direct pentru locul 3 la categoria juniori 3.
Astfel după patru zile de pline de emotie, cu multă muncă și cu meciuri reușite tinerii handbaliști de la ACS Vipers Deva se întorc de la competiția desfășurată la Făgăraș cu medalia de bronz.
A fost un turneu benefic pentru sportivii de la clubul devean având în vedere debutul Campionatului National de Juniori 3 programat pe data de 17 septembrie . Au evoluat pentru ACS Vipers Deva la Fagaras Handbal Cup – 2023 Patrick Ursa, David Mokany , Lehel Domokos , Rareș Sarandan , Andrei Vikiszali, Sebastian Josan, Cristian Valter, Ro­bert Lungu , Matei Dronca, Sebastian Palimaru și Darius Mokany pregătiți de prof. Paul Truță.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate