.

NU drogurilor! NU testării copiilor!

Drogurile produc în fiecare zi tot mai multe tragedii în România.
Politicienii vicleni arată către cetățeni și îi învinovățesc pentru consumul exagerat de droguri. De parcă e ok să consumi, dar să nu exagerezi; e ok să consumi droguri, dar să nu te urci drogat la volan; e ok să consumi droguri, dar nu la școală. Acesta este discursul politicienilor.
Și astfel ne-au păcălit pe toți să vorbim despre consumul de droguri și să nu vorbim despre cum ajung aceste droguri la oameni.
Pentru că aceasta este adevărata problemă în România – instituțiile publice nu protejează cetățenii așa cum le plătim să facă, iar drogurile se găsesc în România pentru că unii vameși sunt corupți, iar unii polițiști care au ajuns dealeri și politicul garantează acest trafic de droguri. Este năucitor că de fiecare dată când cineva este arestat pentru o tragedie devastatoare din cauza consumului de droguri, acea persoană are legături bine stabilite cu oamenii politici.
Despre asta nu vor politicienii să vorbim și nu vor să fie întrebați despre cum ajung aceste droguri la oameni.
Partidul Oamenilor Tineri spune NU testării în școli! Refuzăm categoric orice testare în școli. Școala este tărâmul copilăriei, este locul unde copilul trebuie să se simtă îngrijit, protejat și susținut, în niciun caz terorizat, stigmatizat și traumatizat pe viață.
Politicienii actuali nu protejează cetățenii. Avem nevoie să ne implicăm cu toții, să susținem, să candidăm, să votăm. Doar așa schimbăm politicienii de la putere.

Deputat Independent – Anamaria Gavrilă
Circumscripția electorală 22 HUNEDOARA

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate