.

Bătaie între trei adolescente, în curtea unul liceu din Hunedoara

În data de 5 septembrie 2023, în jurul orei 18:30, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie din municipiul Hunedoara, împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 ani și sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de două minore, ambele în vârstă de 12 ani.
Femeia a reclamat faptul că în data de 05 septembrie 2023 a primit pe telefonul mobil o filmare în care este redat momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa. Minora a relatat faptul că avut discuții în contradictoriu cu cele două fete în data de 4 septembrie a.c., în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic.

Agresoarele au fost identificate și audiate, în prezenţa părinţilor, cu avocat și reprezentant DGASPC, dar sunt nejustiţiabile, căci au sub 14 ani (una are 12, alta 13). Au mai fost identificate doua minore care au participat la comiterea faptei (tot nejustițiabile, 12 ani..), care urmau să fie audiate.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările, în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate