.

Accident mortal, sâmbătă, la ieşirea din Deva

O femeie de 86 de ani şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs de un şofer băut.

Sâmbătă, în jurul orei 10.00, un conducător auto în vârstă de 34 de ani, care conducea un autoturism pe banda a II-a a DN7, din direcția Deva – Simeria, pe raza localității Sântuhalm, a piedut controlul volanului și a lovit parapetul de protecție ce desparte sensurile de mers, după care a pătruns pe banda I a aceleiași direcții de mers, unde a acroșat autoturismul condus de un bărbat de 62 de ani, pe care l-a proiectat în afara părții carosabile, unde a lovit un copac.

În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unei femei aflate în autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani. Din nefericire, femeia, în vârstă de 86 de ani, a fost declarată decedată.

În urma testării, conducătorul auto de 34 de ani a prezentat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat .

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Deva – Biroul Rutier au dispus reținerea pentru 24 ore a autorului accidentului rutier. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate