.

Premiați de revista ”Dacia Nemuritoare”

Două dintre personalitățile județului Hunedoara, Ioan Ovidiu Muntean, fost ministru al telecomunicațiilor și profesorul Ioan Romeo Mânzală au fost premiați de revista ”Dacia Nemuritoare” cu prilejul aniversării  a 10 ani de la apariția primului număr. Cei doi sunt colaboratori constanți ai revistei menționate, dar și a unor publicații de prestigiu din județul Hunedoara printre care se numără și ziarul Accent Media.

Valoarea celor doi este dată nu numai de  performanțele profesionale, dar și de calitatea activităților culturale pe care le desfășoară în prezent.

După cum se știe Ioan Ovidiu Muntean editează revista ” Spirit de Roșcani”, una dintre puținele publicații care se referă la viața culturală a unei comune din România.  

Profesorul Ioan Romeo Mânzală are mai multe volume de analiză și comentarii la ziarul Accent Media, unde publică săptămânal câte un comentariu legat de actualitatea politică, economică sau socială din România și nu numai. De remarcat în cazul profesorului Ioan Romeo Mânzală sunt, dincolo de cele 14 titluri publicate și studiile științifice, academic realizate la Tronul Străbunilor din Țara Hațegului, loc unde istoria ancestrală se îngemănează cu multe enigme ale etnogenezei poporului român. Cu alte cuvinte, chiar dacă unora nu le place, aici este Grădina Maicii Domnului, un loc sfânt și mult râvnit de mai marii lumii.  Îi felicităm pe cei doi și le dorim success în continuare.

Cornel Poenar   

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate