.

Vaţa de Jos: Legături consolidate cu administraţia din Val d’ Ajol (Franţa)

O delegaţie a comunei Vaţa de Jos a participat, recent, la un schimb de experienţă cu administraţia locală din comuna Val d’ Ajol (Franţa), localitate cu care este înfrățită de peste 25 de ani. A fost onorată astfel o invitație pe care autoritățile din Vața de Jos au primit-o din partea omologilor francezi şi a doamnei primar Anne Girardin.

Schimbul de experiență a avut ca teme principale domeniile administrație, educație, cultură, dezvoltarea locală și dezvoltarea relațiilor bilaterale între cele două comune.

„A fost un schimb de experienţă extrem de util, în contextul în care autorităţile de acolo derulează mai multe programe pe linia administraţiei, dezvoltării locaşe, educaţiei şi culturii. Pe parcursul vizitei, am avut prilejul să vizităm mai multe ferme şi puncte de interes comun, obiectivul nostru fiind acela de a dezvolta acest parteneriat ce a fost iniţiat în urmă cu 25 de ani.

Cred că am reuşit să abordăm multe idei comune, care vor consolida acest parteneriat. Am cunoscut oameni de valoare, cu experienţă şi pregătire temeinică în domeniile în care activează. Lucrurile prezentate de colegii noştri din Franţa, experienţa lor pe linie administrativă, ne vor fi de un real folos”, este de părere primarul comunei Vaţa de Jos, Liviu Ioan Linţă.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate