.

Băița: Seri de film în aer liber

Băița: Seri de film în aer liber

Ce se poate face într-o seară de vineri, în timpul verii? s-au întrebat tinerii din comuna Băiţa. Iar răspunsul a venit tot din partea lor: se poate merge la film, în aer liber, iar apoi se poate continua cu o discotecă.

Aşa a apărut un eveniment de vară, propus de tinerii din Băiţa, sprijinit de Primăria locală şi intitulat „Vineri la Haldină: Seri de film în aer liber”. Locul de desfăşurare este pe Haldină, de la ora 21,00, acolo unde sunt programate să aibă loc majoritatea manifestărilor din comună.

„Cred că tinerii au nevoie de aceste evenimente desfăşurate în aer liber. Mulţi dintre ei sunt ocupaţi în cursul săptămânii, iar vineri seara este un moment potrivit pentru o întâlnire cu prietenii. Tinerii au propus acest eveniment, iar administraţia locală îl sprijină cu tot ceea ce se poate pentru ca acesta să se deruleze în cele mai bune condiţii. Am ajuns acum la ediţia a doua şi este foarte frumos”, spune primarul comunei Băiţa, Damian Diniş.

Pentru vinerea aceasta au fost făcute şi câteva îmbunătăţiri, astfel că se va monta un ecran mai mare.

„Invitaţi-vă prietenii şi familia şi petreceţi o seară împreună, în care să vă bucuraţi de un film bun şi de o companie plăcută! Nu uitați să verificați prognoza meteo înainte de a pleca de acasă și să vă pregătiți cu haine și echipament adecvat pentru a avea o seară confortabilă”, este recomandarea primarului Damian Diniş.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate