.

Festivalul DEVAră – o reuşită care merită continuată

Cea de-a treia ediţie a Festivalului DEVAră s-a încheiat, iar ecourile manifestării culturale sunt dintre cele mai favorabile. Desfăşurat în mai multe locaţii: Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, Palatul Magna Curia – Sala Șemineului, Sala „ProArte” a Colegiului Național Decebal și în Parcul Cetate Deva, festivalul a atras mii de oameni.

Calitatea invitaţilor, nivelul ridicat al dezbaterilor pe teme istorice, prezentările de carte, spectacolele de muzică şi poezie susţinute de adevăraţi artişti, reprezintă cheia acestei reuşite. Filmele proiectate în aer liber au permis publicului să vadă producţii mai puţin cunoscute, dar de o certă valoare.

Cât despre recitalurile susţinute pe scena în aer liber este sufficient să aducem aminte doar despre Ada Milea, care a cântat în stilu-i propriu chiar de ziua ei, dar şi de electrizanţii Nightloosers, care au ridicat publicul în picioare.

Se cuvine să adresăm mulţumiri echipei de organizare, Centrului Cultural “Drăgan Muntean” Deva şi tuturor celor care şi-au adus aportul la reuşita manifestării. Aşteptăm o nouă ediţie!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate