.

Doi fotbaliști de la CSM Deva, transferați la o echipă de SuperLigă

După transferul lui Alexandru Iordache la FC U Craiova, alți doi jucători de la CSM Deva au semnat cu o echipă de SuperLigă. Aceștia au fost legitimați la o altă echipă din Bănie, CS Universitatea Craiova.
Tinerii jucători Alexandru Vișan (foto 1) și Alexandru Glodean (foto 2), produse ale Centrului de Copii și Juniori ai secției de fotbal din cadrul CSM Deva, coordonat de Marius Sîrbu, au fost transferați la CS Universitatea Craiova. Ambii jucători au 15 ani, iar în sezonul trecut au ajuns, alături de colegii lor de generație de la CSM Deva, în primele 16 echipe din țară în Liga Elitelor de la această ca­tegorie de vârstă.
Alexandru Vișan este un jucător cu profil ofensiv, în sezonul trecut el debutând și la echipa de seniori de la CSM Deva, finalistă a barajului de promovare în Liga 2. Alexandru Glodean este portar și, la rândul său, a evoluat, sezonul trecut la seniorii de la CSM Deva.
Cei doi tineri au evoluat în grupa pregătită de Constantin Vișan, dar și în echipele de vârstă superioară de la CSM Deva, unde antrenori au fost Gabriel Constantin, Florin Călugărița și Marius Tănasă.
Între CS Universitatea Craiova și CSM Deva există un acord de colaborare. În cazul unui viitor transfer, o cotă parte din sumă va reveni clubului susținut de municipalitatea de la poalele Cetății.
Le dorim mult succes în carieră celor doi tineri jucă­tori formați la Centrul de Copii și Juniori din cadrul secției de fotbal de la CSM Deva!!!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate