.

Reprezentanţii ADR Vest, întâlnire cu autorităţile publice din judeţ

Consiliul Județean Hunedoara a găzduit, miercuri, întâlnirea la care au fost invitate autoritățile publice din județul Hunedoara, în vederea prezentării principalelor condiții de finanțare și eligibilitate din cadrul apelurilor de proiecte menționate.

În cadrul întâlnirii a fost făcută și informarea cu privire la ghidul destinat Eficienței energetice în clădiri rezidențiale, ghid de finanțare ce se va lansa în perioada imediat următoare.

“Mulțumesc Agenției de Dezvoltare Regională Vest și directorului general Sorin Maxim pentru eforturile depuse în vederea sprijinirii primarilor din județ pentru ca fondurile nerambursabile să poată fi accesate cu succes. Regret că anumiți primari au tratat cu indiferență acest demers și cred că decizia de a nu participa la această întâlnire aduce deservicii locuitorilor municipiilor, orașelor și comunelor păstorite de aceștia.

Programul Regional Vest 2021-2027 este o nouă șansă oferită comunităților locale de a implementa proiecte utile! Succes tuturor celor care se pregătesc să atragă noi fonduri europene!”, a afirmat Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate