.

Gimnaștii din lotul naţionalse pregătesc în Japonia

Componenţii lotului olimpic masculin de gimnastică al României se antrenează de câteva zile, pentru Campio­natele Mondiale de la Antwerp (programate în perioada 30 septembrie – 8 octombrie) în Japonia.
Gimnaștii români Andrei Muntean, Gabriel Burtanete, Robert Burtanete, Răzvan Marc, Roland Modoianu, Nicho­las Ţarcă şi Emilian Neagu, împreună cu antre­norii Marius Berbecar, Gerard Speerstra, Marius Urzică şi Remus Jivan, participă până pe 23 iulie la un cantonament comun de pregătire alături de gimnaştii niponi la Centrul Național de Seniori al Japoniei din Tokyo. Antrenorul federal Monika Marton, medicul Mi­hai Rîşcu şi maseurul Răzvan Spirescu completează dele­gaţia tricoloră.
Menționăm că echipa Japo­niei s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 datorită rezultatului obţinut anul trecut la Campionatele Mondiale de la Liverpool, când s-a clasat pe locul al
2-lea, câştigând medalia de argint. Deplasarea delegației Ro­mâ­nieie este susținută financiar de către Comitetul Olim­pic și Sport Român.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate