.

Restricţii de circulaţie pe durata „Zilelor Hunedoarei”

Organizarea sărbătorii oraşului presupune şi o serie de restricţii temporare de circulaţie. Luăm aceste măsuri pentru siguranţa fiecăruia dintre participanţi.

Astfel, de joi dimineaţa (20 iulie) de la ora 07.00 până luni (24 iulie) la ora 14.00, se va închide circulaţia pe b-dul Dacia de la giratoriul din zona Rusca până la intersecţia cu b-dul Republicii.

În acelaşi interval (joi ora 07.00 – luni ora 14.00) circulaţia se va închide şi pe porţiunile laterale ale Casei de Cultură.

Pe str. George Enescu, dinspre str. Ion Creangă, respectiv dinspre giratoriul tricolor vor avea acces doar riveranii, până la intrările în parcările din spatele blocurilor.

O restricţie extinsă pe b-dul Dacia va fi aplicată pe o durată mai scurtă, de doar două ore, vineri seara, între 19.00 şi 21.00, de la Union (intersecţia cu str. Avram Iancu) până la Asirom (intersecţia cu b-dul Republicii), pentru a se putea derula „Parada portului hunedorean”.

Circulaţia va fi posibilă prin spatele Casei de Cultură (pe relaţia str. Ciprian Porumbescu spre str. Gheorghe Bariţiu) CU EXCEPŢIA PERIOADELOR ÎN CARE SE DERULEAZĂ SPECTACOLELE din Piaţa „Regele Ferdinand I”, adică între 18.00 – 24.00. În funcţie de necesităţile de securitate de moment, există posibilitatea ca, pe durata spectacolelor, strada Ciprian Porumbescu să fie închisă, pe durata spectacolelor, chiar de la intersecţia cu str Victoriei (din faţa Colegiului „Iancu de Hunedoara”).

Detalii despre programul „Zilelor municipiului Hunedoara” – 2023 găsiţi aici: https://tinyurl.com/22r3smuf

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate