.

 ANUNŢ- Consiliul Județean Arad

cu privire la desfăşurarea şedinţei publice a Consiliului Judeţean Arad din data   de 11.07.2023

În conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 831/2022 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, vă aducem la cunoştinţă că în data de 11.07.2023, ora 11.00, va avea loc şedinţa publică a Consiliului Judeţean Arad, care se va desfăşura în Sala Vasile Goldiş” a Consiliului Judeţean Arad, din municipiul Arad, str. Corneliu Coposu, nr. 22, cu următoarea ordine de zi:

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad a proiectului „Creșterea calității serviciilor Centrului de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități  Cuveșdia” – inițiativa președintelui.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad a proiectului „Creșterea calității serviciilor Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi Pecica” – inițiativa președintelui.

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad a proiectului „Creșterea calității serviciilor Centrului de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Petriș” – inițiativa președintelui.

4.Proiect de hotărâre pentru modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Arad nr. 417/22.11.2022 privind stabilirea prețurilor medii ale produselor agricole care vor fi luate în calcul la evaluarea arendei exprimată în natură în anul 2023 în Județul Arad – inițiativa președintelui.

5.Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemţiune asupra apartamentului nr. 9A situat în imobilul din municipiul Arad, B-dul Vasile Milea nr. 1, corp A, scara IV, subsol, înscris în C.F. nr. 300104-C1-U10 Arad – inițiativa președintelui.

6.Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemţiune asupra apartamentului nr. 4A-10A situat în imobilul din municipiul Arad, B-dul Vasile Milea nr. 1, scara IV, demisol, înscris în C.F. nr. 300104-C1-U83 Arad – inițiativa președintelui.

  PREŞEDINTE,                                          SECRETAR GENERAL AL JUDEŢULUI,

  Iustin CIONCA                                                            Silvana LUPU

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate