.

Distracție în acest week-end

Sărbătoarea de la Cheia

Spre bucuria iubitorilor de spectacole și muzică populară acest week-end, care debutează cu 1 iulie aduce în prim plan o multitudine de evenimente culturale , sportive precum și de evocare patriotică, evenimente care oferă momente inedite de mare atractivitate.

Evenimentul de căpătâi al acestui week-end îl reprezintă întâlnirea moților cu istoria, de la Cheia, Dupăpiatră, unde autorităților locale cu sprijinul celor județene și nu numai, au pregătit un spectacol  cultural istoric, nu vor lipsi din program evocările istorice prilejuite de marile fapte de arme ale moților condus de Avram Iancu în 1848-1849, un program artistic cu artiști îndrăgiți, o paradă militară, depuneri de coroane.

Trei zile de sărbătoare la Deva

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean vă invită la cel mai așteptat eveniment al verii în municipiul Deva – ,,Serbările Cetății ”.

În perioada 30 iunie – 2 iulie 2023, pe scena care va fi amplasată în Piața Cetății vor urca Carla`s Dreams, Vunk, Direcția 5, Irina Rimes dar și alți artiști talentați.

În cele trei zile, vom avea spectacole memorabile, cu muzică pentru toate gusturile și din toate genurile, cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști români.

Ca la orice sărbătoare care se respectă, nu vor lipsi bucatele tradiţionale, berea, dulciurile şi băuturile răcoritoare, meşterii populari, suvenirele şi produsele de artizanat, precum și locurile de joacă special amenajate pentru copii.

În cele trei zile, vom avea spectacole memorabile, cu muzică pentru toate gusturile și din toate genurile, cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști români.

Ca la orice sărbătoare care se respectă, nu vor lipsi bucatele tradiţionale, berea, dulciurile şi băuturile răcoritoare, meşterii populari, suvenirele şi produsele de artizanat, precum și locurile de joacă special amenajate pentru copii.Serbările Cetății se vor desfășura după următorul program:

• Vineri, 30 iunie, ora 18:30
 – The Story
 – Gino & Band
 – Quas
 – VUNK

 –CARLA’S DREAMS

Prezintă: Dragoș Pascuta și Ciprian Andrica

• Sâmbătă, 1 iulie, ora 17:30

    –Roxana Olșanschi

    –Florin Mureșan
    – Art Adventure

     –Icar

     –Devorchestra
    – DIRECȚIA 5

    –IRINA RIMES

    –Foc de artificii 
Prezintă: Dragoș Pascuta și Ciprian Andrica


• Duminică, 2 iulie, ora 17:00
– Ansamblul Folcloric „SILVANA” al Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva și invitații:Amalia Otea, Nelu Ban Fîntînă, Cristina Muntean, Cristian Țăran, Nicolae Flaviu Cristea, Cătălin Hașa

Conducerea muzicală: Andrei Crișan

Coregrafia: Andrei Gabor

–Marius Ciprian Pop și ,,Ceterașii de la Cluj”
–Ionuț Fulea și ,,Codru de România”

–Cristian Fodor

–Mariana Deac

–Veta Biriș


Serbările comunei Băița

Tot în acest week-end au loc serbările comunei Băița pe parcursul a două zile în care primăria și consiliul local din localitate organizează mai multe acțiuni cu caracter cultural sportiv, începând de sâmbătă 1 iulie, ora 16:30. Maratonul distracției este întregit duminică, 2 iulie, cu începere de la ora 17:00 unde organizatorii au pregătit un spectacol de excepție cu artiști renumiți ai folclorului hunedorean și nu numai.

Acasă la BISTRA

Eveniment de căpătâi al moților din comuna Bistra- Alba, devenită de altfel o tradiție la începutul lunii iulie, zilele comunei intitulat generic ”Acasă la Bistra” reunește și în acest an evenimente sportive și culturale inedite. Momentul de vârf al întâlnirii moților îl reprezintă spectacolul folcloric de duminică 2 iulie cu începere de la ora 15:00 la baza sportivă unde iubitorii folclorului românesc îi pot aplauda la scenă deschisă pe Dinu Iancu Sălajanu, Vasile Coca, Delia Jude, Oana Font artiști de renume care vor prezenta în fața spectatorilor un spectacol inedit de muzică populară sub acompaniamentul formației DOR condusă de Alin Joldeș.

Iubitorii de muzică ușoară și disco se vor bucura de un moment adecvat, discotecă în aer liber pregătită, de Primăria și Consiliul Local Bistra. Organizatorii evenimentelor vă așteaptă cu drag să le treceți pragul și să vă bucurați de muzică, dans și voie bună.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate