.

Pregătirea face diferenţa! Activităţi de pregătire profesională a poliţiştilor încadraţi „din sursă externă”

În această perioadă, ofițerii Serviciului de Pregătire Profesională Hunedoara instruiesc 53 de polițiști, încadrați recent în diferite structuri ale I.P.J. Hunedoara.

Totul pentru a avea polițiști profesioniști, capabili să răspundă în mod adecvat provocărilor existente în mediul operativ.

După ce au parcurs stagiile inițiale de pregătire practică, prin care și-au însușit cunoștințe și au dezvoltat abilități în domeniile autoapărării, tragerii cu armamentul din dotare și conducerii autovehiculelor cu regim de circulație prioritară, polițiștii recent încadrați parcurg un nou modul de instruire în domeniul tragerii cu armamentul din dotare, parte a cursului de inițiere.

Activitățile sunt structurate atât pe sesiuni teoretice hibrid, fizic și on-line, cât și pe sesiuni practice si au beneficiat de suportul de specialitate ale luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale.

Pregătirea inițială și continuă a polițiștilor este parte a măsurilor luate la nivelul instituției pentru asigurarea unui serviciu polițienesc de calitate pentru cetățeni.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate