.

HUNEDOARA: Două evenimente importante pe agenda sportivă a finalului de săptămână

Sâmbătă şi duminică, la Arena de popice Arcelor Mittal are loc o confruntare amicală între reprezentativele de popice ale României şi Serbiei! Reprezentanţii ţării vecine sunt campioni mondiali şi se pregătesc să îşi apere titlul la jumătatea lunii mai, în Croaţia!

Aproximativ 60 de sportivi se vor afla pe piste, pentru a se testa la seniori şi juniori, feminin şi masculin. Printre jucătorii care vor evolua sub tricolor se află şi trei sportivi ai Clubului Siderurgica Hunedoara: Isabela Tulea, Bogdan Costescu şi Silviu Pătrău (toţi campioni naţionali la Under 14), dar şi alţi doi popicari care au evoluat, în trecut, la Hunedoara. Este vorba de Fabian Bahrin şi Lapoşi Roberto, care evoluează, actualmente, pentru CFR Cluj.

Confruntările încep de la ora 08:30 şi se încheie în jurul orei 19:30 (sâmbătă), respectiv 15:00 (duminică).

**

Pe arena „Michael Klein”, 𝐂𝐨𝐫𝐯𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐇𝐮𝐧𝐞𝐝𝐨𝐚𝐫𝐚 şi 𝐂𝐒𝐌 𝐔𝐧𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐀𝐥𝐛𝐚 𝐈𝐮𝐥𝐢𝐚 se întâlnesc în etapa a şaptea a play-off-ului seriei a noua a Ligii a III-a, mâine, de la ora 18:00. Va fi penultimul joc acasă înaintea primului baraj de promovare în liga secundă, iar preţul unui bilet de intrare este de 10 lei. Vă aşteptăm să îi susţineţi pe #corvinişti în număr cât mai mare! Luptă, Corvinul! /fB Primaria Hunedoara

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate