.

Tir cu arcul: Cupa Primăverii”, o verificare utilă pentru arcașii hunedoreni

Sportivii legitimați la SCM Deva- Minerul Aninoasa, pregătiți de Viorel Habian și Zoltan Miklo au avut evoluții bună iar la final au reușind să cucerească trofeul ”Cupei Primăverii” – ediția 2023, competiție organizată pe Stadionul Olimpia din București.
A fost prima competiție outdoor de tir cu arcul din actualul sezon competițional, iar echipa arcașilor din jude­țul Hunedoara a acumulat 52 de puncte, fapt care le-a permis cucerirea trofeului pus în joc de organizatori, devansând echipe precum Black Arrow Belcești sau CSA Steaua București, ca să men­ționăm aici doar ocupantele clasate pe podiumul întrece­rilor.
Mario Țîmpu, calificat la Jocurile Europene de la Cracovia, a ocupat –locul 1 la cate­goria Arc Olimpic seniori; el fiind urmat de Răzvan Marcu. Andreea Uritescu a câștigat competiția de la categoria Arc Olimpic senioare în timp ce Gheorghe Popescu a fost pri­mul la categoria Compound seniori, iar Flavius Tănăsescu la categoria Compound U21 masculin;
Luis Balaci s-a clasat pe primul loc la categoria Compound U18 masculin, Erdely Stana la categoria Compound U18 feminin; Andreea Savastița la categoria Olimpic U18 feminin;, Daria Graur la categoria Olimpic U15 feminin iar Amir Rus a ocupat locul 2 la categoria Olimpic U18 masculin ca și Alexia Dreghici, dar la categoria Olimpic U15 feminin;
Pînă pe data de 6 mai 2023, sportivii Mario Țîmpu, Beatrice Mikloș, Ioana Pușcă, Stefania Sigmirean, Marco Tănăsescu și Mirel Judea, însoțiți de antrenorul Gigi Puşcă vor participa la ”Cupa Europenă de Tineret”, din Slovenia. Succes!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate