.

Întâlnire de suflet pentru elevii hunedoreni care reprezintă judeţul nostru la Olimpiada Naţională de Religie

Întâlnire de suflet și diplome de merit pentru elevii hunedoreni care reprezintă județul nostru la Olimpiada Națională de Religie – cultul Ortodox, găzduită, în acest an, la Deva.

Cei 12 elevi de gimnaziu din județul Hunedoara care s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Religie au fost, duminică, oaspeții Consiliului Județean Hunedoara, prilej cu care președintele Laurențiu Nistor le-a înmânat diplome de merit și câte un premiu în bani. Evenimentul a avut loc în prezența Episcopului Devei și Hunedoarei, Preasfinția Sa Părintele Nestor, a preotului prof. Ovidiu Panaite, președintele Comsiei Centrale, a prof. Iosif Hagău, președintele executiv al Comisiei Centrale, și al prof. dr. Maria Ștefănie, inspector școlar general al ISJ Hunedoara.

„Indiferent de rezultatele pe care le vor obține la Olimpiadă, elevii noștri merită să fie apreciați pentru parcursul lor de până acum, pentru pasiunea pentru studiul religiei și pentru conduita lor ireproșabilă. Îi felicit pe toți pentru calificarea la faza națională, în spatele căreia stă mult talent, dublat de multe ore de studiu”, a declarat președintele Laurențiu Nistor în deschiderea ceremoniei.

Consiliul Județean Hunedoara susține performanța la învățătură și tocmai de aceea, în fiecare an, sprijină financiar Inspectoratul Școlar al județului Hunedoara în organizarea fazelor naționale ale olimpiadelor școlare. De curând, la Deva, a avut loc faza națională a Olimpiadei de Chimie, iar în aceste zile se desfășoară, tot la Deva, Olimpiada Națională de Religie – cultul Ortodox.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate