.

Sălaşu de Sus: O comună mai curată

Administraţia locală din comuna Sălaşu de Sus organizează vineri, 31 martie, cea de-a patra ediţie a evenimentului „O comună mai curată – Voluntar pentru o zi!”. Este o acţiune de ecologizare care pune accentul pe spiritul civic al locuitorilor din această frumoasă aşezare de la poalele Retezatului.

„Primăria pune la dispoziţie materialele necesare- mănuşi şi saci menajeri, şi vă oferă ocazia să arătaţi că vă pasă de mediul în care trăiţi. Implicaţi-vă alături de noi pentru o comună mai curată!”, este îndemnul făcut de primarul comunei Sălaşu de Sus, Ioan Vlad.

Lista voluntarilor poate fi completată cu sprijinul persoanei care se ocupă direct de acest eveniment, Daniel Baluşa, la telefonul 0761971563 sau direct la sediul Primăriei.

În cazul în care condiţiile meteorologice nu permit derularea acţiunii în bune condiţiuni, atunci ea se va reprograma pentru o dată ce va fi anunţată ulterior, între 3 şi 6 aprilie.

Comuna Sălaşu de Sus a obţinut, de curând, statutul de staţiune turistică de interes local, acesta permiţând o mai bună promovare a zonei. De aceea, este important ca oricine vizitează aceste locuri să plece cu o bună impresie despre ceea ce au văzut şi simţit aici.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate