.

Ziua Națională a Lecturii la Centrul de zi pentru copii „Sfinții Părinți Ioachim și Ana” din Deva

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, în data de 15 februarie 2023, la Centrul de zi pentru copii „Sfinții Părinți Ioachim și Ana” din Deva a avut loc o activitate cu scop de promovare a Zilei Naționale a Lecturii, în cadrul parteneriatului dintre Episcopia Ortodoxă Română a Devei și Hunedoarei și Consiliul Local, prin Direcția de Asistență Socială Deva.

Un grup de reprezentanți din cadrul Direcției de Asistență Socială Deva, împreună cu domnul Alex-Cosmin Jurja, în calitate de Director Executiv al instituției, au lecturat împreună cu beneficiarii Centrului de zi pentru copii, cărți din biblioteca Centrului și au trezit interesul copiilor pentru lumea ascunsă și fascinantă a poveștilor.

În semn de mulțumire pentru dedicarea și interesul față de această acțiune, copiii au confecționat manual semne de carte, pe care le-au dăruit reprezentanților Direcției de Asistență Socială.

Ziua Națională a Lecturii este o ocazie prielnică pentru a reitera importanța cărților în viața tuturor, indiferent de vârstă și pentru a forma obiceiuri de lectură, atât de necesare copiilor și tinerilor din ziua de astăzi.

As. soc. Adriana Lupei

Sursa: www.episcopiadevei.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate