.

Peste 160 de intervenţii ale pompierilor hunedoreni în acest week-end

În ultimele trei zile, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al Județului Hunedoara au desfășurat 166 misiuni și intervenții.
O pondere semnificativă a misiunilor este reprezentată de acordarea ajutorului medical de urgență, respectiv 136 astfel de solicitări.
Tot în această perioadă, pompierii militari au intervenit pentru stingerea a 12 incendii.
Dintre acestea, 11 au reprezentat arderi necontrolate de vegetație uscată și deșeuri menajere, fiind afectate aproximativ 16 hectare de teren.
Un alt incendiu a fost semnalat la un autoturism aflat pe raza localității Josani. Din fericire, în urma acestor evenimente, nu au existat victime, ci doar pagube materiale.
De asemenea, salvatorii hunedoreni au gestionat prompt 2 situații de urgență generate de producerea accidentelor rutiere care au avut loc în municipiul Deva, au acordat sprijin Serviciului de Ambulanță Județean în 11 cazuri și au acționat totodată, în alte 5 situații, în sprijinul comunității.
𝐀𝐯â𝐧𝐝 î𝐧 𝐯𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐜𝐫𝐞ș𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐧𝐮𝐦ă𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐧𝐝𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚ț𝐢𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐳𝐢𝐥𝐞, 𝐯ă 𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐭𝐢𝐦 𝐟𝐚𝐩𝐭𝐮𝐥 𝐜ă 𝐥𝐚 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞ț𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐇𝐮𝐧𝐞𝐝𝐨𝐚𝐫𝐚, 𝐚𝐫𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐦𝐢𝐫𝐢ș𝐭𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐯𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚ț𝐢𝐞𝐢 𝐮𝐬𝐜𝐚𝐭𝐞 ș𝐢 𝐚 𝐫𝐞𝐬𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐯𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐳𝐢𝐬ă, 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢!
În continuare, salvatorii hunedoreni vor fi la datorie, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical persoanelor aflate în dificultate.
ℹ️ Nu uitați că puteți consulta platforma națională de pregătire în situații de urgență prin accesarea linkului https://fiipregatit.ro
ℹ️ De asemenea, informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență găsiți și pe noua aplicație de mobil DSU, care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate