Gimnastele de la CNS Cetate Deva au cucerit trei medalii

Gimnastele de la CNS Cetate Deva au cucerit trei medalii la campionatul naţional individual şi pe echipe al junioarelor I şi II, desfăşurat în sala „Nadia Comăneci” din Oneşti. Sportivele devene şi-au adjudecat o medalie de aur şi una de bronz în întrecerile pe echipe şi o medalie de argint în competiţiile individuale.

În concursul pe echipe al junioarelor I, CNS Cetate Deva a obţinut medalia de aur, cu un punctaj de 102.198, la distanţă mare de următoarele clasate, CSŞ G Focşani, care a acumulat 95.298 puncte şi CSŞ 2 Bucureşti, cu 73.865 puncte obţinute. Echipa deveană a fost compusă din Denisa Golgotă, care a acumulat 51.732 puncte şi Nica Ivănuş, care a obţinut 50.466 puncte.

Punctajul obţinut în concursul pe echipe a contat şi pentru individual compus, iar Denisa Golgotă, cel mai bun sportiv hunedorean în anul 2016, a ratat medalia de aur pentru o miime de punct. Ea a fost depăşită de Iulia Berar (CSM Arad), care a obţinut un punctaj de 51.733. Pe locul 3 s-a clasat Maria Pană (Dinamo Bucureşti), cu 51.433 puncte, iar cealaltă sportivă deveancă, Nica Ivănuş, a obţinut locul 4.

În concursul pe echipe al junioarelor II, nivel 4, echipa de la CNS Cetate Deva, formată din Daria Decebal, Alesia Mitu-Coşca şi Valentina Borca, a ocupat locul 3, acumulând 127.397 puncte. Titlul i-a revenit echipei Farul Constanţa, cu 164.197 puncte, pe locul 2 clasându-se CSŞ G Focşani, cu 133.996 puncte. În întrecerea individuală de la această categorie de vârstă, cea mai bine clasată sportivă deveancă a fost Valentina Borca, gimnastă care cu punctajul de 48.632 a obţinut locul 11.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>